Belépés
Aktuális

KALANDOK
Futó kalandok: A 717-es szoba [ontime]
Jelentkezni lehet: Kövek az út szélén [offtime], Whisper-Suttogás [offtime]
Szüneteltetve: A kicsik legendája [ontime], Őrült hajsza [ontime]
Támogatóink
Chatbox
Latest topics
Top posters
Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot
nincsen
A legtöbb felhasználó (22 fő) Pént. Szept. 02, 2011 12:25 am-kor volt itt.
Ki mikor nem tud lenni?

Emma Nicolson- Admin
- Hozzászólások száma: 314
- Post n°1
Ki mikor nem tud lenni?
Gondoltam jól jöhet egy ilyen topic, ahol a játékosok jelezni tudják a többieknek, ha valami okból kifolyólag nem tudnak jelen lenni huzamosabb ideig a fórum életében.
Fontos, hogy amikor postolsz ide jelezd, hogy kéred e a JEGELT KARAKTER státuszt, vagy nem tartasz rá igényt.

Jake Tyler- Hozzászólások száma: 198
- Post n°2
Re: Ki mikor nem tud lenni?
Sajnálatos módon nagyon komoly problémáim adódtak, így nem tudom mikor leszek visszavárható az oldalra. Nem tudom mennyire fogok tudni írni, de valószínűleg addig nem, amíg nem rendeztem a dolgaimat nagyjából! Előre is elnézést, és megértéseteket kérem ez ügyben! A mesélést igyekszem folytatni!
Emily Jane Smith- Hozzászólások száma: 940
- Post n°3
Rendben Jake, köszönjük, hogy szóltál!
Remélem hamar megoldódnak a gondjaid!
Ha tudunk valamiben segíteni, akkor szólj nyugodtan 
Várunk vissza!
Remélem hamar megoldódnak a gondjaid!
Várunk vissza!

- Post n°4
Szokás szerint én írok ide! Ezen a héten jún. 20-26 között nem fogok tudni írni, mert érettségim lesz! Kérem szíves megértéseteket! Köszönöm!
- Post n°5
Jake Tyler írta:Szokás szerint én írok ide! Ezen a héten jún. 20-26 között nem fogok tudni írni, mert érettségim lesz! Kérem szíves megértéseteket! Köszönöm!
Kéz és lábtörést az érettségire

Natalie Lovecraft- Hozzászólások száma: 185
- Post n°6
Hali
Csak gondoltam megírom, hogy jún.25.-től kevésbé leszek elérhető az oldalon. Nem tudom, hogy meddig húzódik el a kiruccanásom, de igyekszem napi egy reagot írni, bár ez nem biztos, hogy mindig sikerülni fog ..
Megértéseteket előre is köszönöm !
Csak gondoltam megírom, hogy jún.25.-től kevésbé leszek elérhető az oldalon. Nem tudom, hogy meddig húzódik el a kiruccanásom, de igyekszem napi egy reagot írni, bár ez nem biztos, hogy mindig sikerülni fog ..

Shon Constantin- Hozzászólások száma: 238
- Post n°7
Hellohello! 
Bezony-bezony ez a pillanat is eljött. Nyugodtan vegyétek elő a zsebkendőket, ne szégyelljétek könnyeiteket, mert pár napig nélkülem b*szhatjátok a rezet...vagy egymást 
Nem tudom pontosan meddig nem leszek, talán csütörtökön, vagy pénteken tappogok csak vissza, úgyhogy a meglepi bulival még ráértek
Hébe-hóba lehet felnézek majd, de kétlem, hogy írni is fogok
Natalie drágának és Brooke cicának persze még megy egy utolsó reag
Bezony-bezony ez a pillanat is eljött. Nyugodtan vegyétek elő a zsebkendőket, ne szégyelljétek könnyeiteket, mert pár napig nélkülem b*szhatjátok a rezet...
Nem tudom pontosan meddig nem leszek, talán csütörtökön, vagy pénteken tappogok csak vissza, úgyhogy a meglepi bulival még ráértek
Natalie drágának és Brooke cicának persze még megy egy utolsó reag
- Post n°8
Sziasztok!
Netproblémák miatt nem igazán (vagy egyáltalán nem) leszek az oldalon. Kb. szerdára, vagy csütörtökre várható az érkezésem.
Em
Netproblémák miatt nem igazán (vagy egyáltalán nem) leszek az oldalon. Kb. szerdára, vagy csütörtökre várható az érkezésem.
Em

Natalie Lovecraft- Hozzászólások száma: 185
- Post n°9
Hali mindenkinek ! 
Csak jelenteni szeretném: Jake Tyler üzeni, hogy a mai naptól kezdve egészen szerdáig nem lesz gép közelben, mert nyaralni támadt kedve. Tehát mindenkinek a megértését köszöni !
Csak jelenteni szeretném: Jake Tyler üzeni, hogy a mai naptól kezdve egészen szerdáig nem lesz gép közelben, mert nyaralni támadt kedve. Tehát mindenkinek a megértését köszöni !
- Post n°10
Holnap (07.17-től) előre beláthatatlan ideig nem leszek.
Kérdéseitekkel, kéréseitekkel forduljatok bizalommal Emmához vagy Miához
Kérdéseitekkel, kéréseitekkel forduljatok bizalommal Emmához vagy Miához
- Post n°11
Brooke és Kayla nyaralni mennek, 26-án lesznek legközelebb.
Illetve Dean is szólt, hogy egy időre szabadságolja magát.
Illetve Dean is szólt, hogy egy időre szabadságolja magát.

Emma Nicolson- Admin
- Post n°12
Sziasztok!
Sajnos Nekem is be kell jelentenem, hogy net problémák miatt előfordulhat, hogy pár napig nem tudok jelen lenni a fórumon. Kérdéseitekkel forduljatok bátran Miához, amíg nem tudok aktív lenni.
Megértéseteket köszönöm!
Emma Nicolson, admin;;
Sajnos Nekem is be kell jelentenem, hogy net problémák miatt előfordulhat, hogy pár napig nem tudok jelen lenni a fórumon. Kérdéseitekkel forduljatok bátran Miához, amíg nem tudok aktív lenni.
Megértéseteket köszönöm!
Emma Nicolson, admin;;

- Post n°13
Sajnálatos módon a kezem hazavágtam meló közben és minden mozdulat fáj, ezért amíg nem gyógyul meg nem fogok tudni írni. Elnézést a késlekedésért!

Emma Nicolson- Admin
- Post n°14
Emma Nicolson írta:Sziasztok!
Megértéseteket köszönöm!
Emma Nicolson, admin;;
Ismételten jelen tudok lenni a fórum "életében", tehát a korábbi bejegyzésem immáron érvényét vesztette.
Bármi kérdés van, hozzám is fordulhattok.
Emma Nicolson s. k;;
Emma Nicolson s. k;;

Cedric Chase- Hozzászólások száma: 2
- Post n°15
Elnézést kérek mindenkitől, hogy el vagyok maradva az előtörténettel, de elég sok minden összejött most, ráadásul a felvételim sem sikerült az egyetemre, és eddig is valami tűrhető OKJ képzést kerestem. Úgy néz ki, már megvan, mi volna az ideális, csak Budapesten lenne, és plusz pont sem járna utána, mert más szakmacsoportban van, mint az a szak, ahová jelentkeznék az egyetemre. Szóval kell egy kis idő, amíg rendeződnek a dolgok, viszont eddig még nem tudtam annyira az előtörténettel foglalkozni, de már vannak elképzeléseim. Amint tudom, igyekszem befejezni.

» Whisper - Suttogás
» Őrült hajsza
» Sweet Poison
» all hell breaks loose - -
» *~Kérések~*
» Ki mikor nem tud lenni?
» Törölt felhasználók, figyelmeztetések
» Fontos infók